mertkan yüksel Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Hocalarım selam. FreeDOS laptop aldım, flashı taktım Windows'u kuracağım fakat kurmam için gerekli SSD'yi seçemiyorum. Fotoğrafta görebilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri 20230615_144023.jpg 218,3 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
Hocalarım selam. FreeDOS laptop aldım, flashı taktım Windows'u kuracağım fakat kurmam için gerekli SSD'yi seçemiyorum. Fotoğrafta görebilirsiniz. Ne yapmam gerekiyor?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.365 Çözümler 6 15 Haziran 2023 #2 Diğerlerini silin sonra tekrar bakın
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 15 Haziran 2023 #3 EFI/MBR uyumsuzluğu var sanırım. Diski silmeniz gerekir o durumda.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 15 Haziran 2023 #4 "Sürücü 0 Bölüm 3" ü silin sonra ona "yeni" deyip oluşturduğunuz diske kurulum yapın.
mertkan yüksel Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #5 izmirkartali dedi: EFI/MBR uyumsuzluğu var sanırım. Diski silmeniz gerekir o durumda. Genişletmek için tıkla... Sildikten sonra kullanabiliyorum yine de değil mi Algoritmik dedi: Diğerlerini silin sonra tekrar bakın Genişletmek için tıkla... Aynı hocam Catastrophe dedi: "Sürücü 0 Bölüm 3" ü silin sonra ona "yeni" deyip oluşturduğunuz diske kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği şekilde oldu teşekkür ediyorum
izmirkartali dedi: EFI/MBR uyumsuzluğu var sanırım. Diski silmeniz gerekir o durumda. Genişletmek için tıkla... Sildikten sonra kullanabiliyorum yine de değil mi Algoritmik dedi: Diğerlerini silin sonra tekrar bakın Genişletmek için tıkla... Aynı hocam Catastrophe dedi: "Sürücü 0 Bölüm 3" ü silin sonra ona "yeni" deyip oluşturduğunuz diske kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği şekilde oldu teşekkür ediyorum