FreeDOS laptopa isletim sistemi nasıl yüklenir?

Hsnx25

Centipat
Daha fazla  
Bugün ilk defa laptop aldım FreeDOS'lu, kurulum yapmak istiyorum, internetten videolara bakındım kolay da geldi ama insanın içinde kuşku kalıyor. Yanlışlık yaparım cihaza zarar veririm diye.
Bazı bilgisayarcılarda crackli olarak yüklüyor tavsiyeniz nedir, yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler.

Ben geçen arkadaşıma Windows 10 yükledim, hangi işletm sistemi olacaktı? Crackli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün ilk defa laptop aldım FreeDOS'lu, kurulum yapmak istiyorum, internetten videolara bakındım kolay da geldi ama insanın içinde kuşku kalıyor. Yanlışlık yaparım cihaza zarar veririm diye.
Bazı bilgisayarcılarda crackli olarak yüklüyor tavsiyeniz nedir, yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler.
Yapabileceğiniz bir hata yok. Eğer disk içerisinde veriniz varsa (yok) onu kaybedebilirsiniz sadece. Herhangi bir videodan izleyip yapabilirsiniz.

Hallederim onu bir internet kafeden yapmaya çalışırım. Windows'un kendi sitesinden işlemleri yaptığım zaman başka bir işlem gerekiyor mu? Şu anahtar falan diyorlar mesela.

Bilgisayarcılara vermeyin, verebileceğim en iyi tavsiye budur. Yeni bir cihaz ise demode Windows 10 ile uğraşmayın, 11 kurup geçebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternetten 100-200 TL'ye bir key alıp yolunuza bakarsınız, sakın ama sakın KMS falan yapmayın.

Teşekkürler.
Zarar veremezsin. Hangi işletim sistemini kuracaksın?

Yapabileceğiniz bir hata yok. Eğer disk içerisinde veriniz varsa (yok) onu kaybedebilirsiniz sadece. Herhangi bir videodan izleyip yapabilirsin.

Bilgisayarcılara vermeyin, verebileceğim en iyi tavsiye budur. Yeni bir cihaz ise demode Windows 10 ile uğraşmayın, 11 kurup geçebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternetten 100-200 TL'ye bir key alıp yolunuza bakarsınız, sakın ama sakın KMS falan yapmayın.

Zarar veremezsin. Hangi işletim sistemini kuracaksın?

Windows 11 kurmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı