FreeDOS laptopa kurulabilecek en iyi işletim sistemi nedir?

sadece1eren

Hectopat
Yazılım öğrencisi olarak kendime yeni bir laptop alacağım ve FreeDOS olacağı için bir işletim sistemi seçip yüklemem gerekecek. Bu konuda kararsız kaldım. Linux konusunda yetenekliyim, ancak sizin de önerilerinizi duymak istiyorum. Sizce yazılım uygulamalarını sorunsuz bir şekilde kullanmak, öğrenci olarak not almak ve benzeri işlerimi aksatmamak, ayrıca oyunlarda sorun yaşamamak için en iyi işletim sistemi ve versiyonu hangisi olur? Son olarak aklımda Kali Linux olduğunu ekleyeyim.

Fedora veya Fedora tabanlı ultramarine Linux günlük kullanım ve oyun için güzel olur.

Hocam Windows 10 diyenlere teşekkür ederim hem Windows 10 kurup hem de Kali Linux kuracağım Dual boot olarak böylece toollarını kullanabilirim Kali'nin.

Windows 10 LTSC.

Dualboot olarak istediğiniz bir Linux ağıtımı ve Windows 10 kurabilirsiniz.

Windows 11 önermiyor musunuz?

Hocam Windows 10 diyenlere teşekkür ederim hem Windows 10 kurup hem de Kali Linux kuracağım Dual boot olarak böylece toollarını kullanabilirim Kali'nin.
Herhangi bir Debian tabanlı dağıtımda Kali toollarını kullanabilirsiniz. Kali fazla bloat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…