pr1me Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Merhaba, Technopatlılar. FreeDOS bir laptop alsak ne yapmalıyız? Direkt Windows mu kuruyoruz? Sorun tam olarak bu. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, Technopatlılar. FreeDOS bir laptop alsak ne yapmalıyız? Direkt Windows mu kuruyoruz? Sorun tam olarak bu. Şimdiden teşekkürler.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.325 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 15 Ekim 2023 #2 İşletim sistemi kurulmalı.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.349 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 pr1me dedi: Merhaba, Technopatlılar. FreeDOS bir laptop alsak ne yapmalıyız? Direkt Windows mu kuruyoruz? Sorun tam olarak bu. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet dediğin gibi yapıyorsun.
pr1me dedi: Merhaba, Technopatlılar. FreeDOS bir laptop alsak ne yapmalıyız? Direkt Windows mu kuruyoruz? Sorun tam olarak bu. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet dediğin gibi yapıyorsun.
grainn Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ekim 2023 #4 Tam anlamadım ama önce Windows'u kurarsın sonra sürücüleri kurar kullanırsın.
H hegzabyte Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #5 pr1me dedi: Merhaba, Technopatlılar. FreeDOS bir laptop alsak ne yapmalıyız? Direkt Windows mu kuruyoruz? Sorun tam olarak bu. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir USB belleğe Windows işletim sistemi yüklemeniz gerekiyor daha sonrasında laptop'unuzun BIOS'una girerek USB belleği seçiyorsunuz ve Windows'u yüklemeye başlıyorsunuz.
pr1me dedi: Merhaba, Technopatlılar. FreeDOS bir laptop alsak ne yapmalıyız? Direkt Windows mu kuruyoruz? Sorun tam olarak bu. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir USB belleğe Windows işletim sistemi yüklemeniz gerekiyor daha sonrasında laptop'unuzun BIOS'una girerek USB belleği seçiyorsunuz ve Windows'u yüklemeye başlıyorsunuz.
pr1me Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #6 Bi laptop var alıcam ama freedos yazıyor işletim sisteminde. grainn dedi: Tam anlamadım ama önce Windows'u kurarsın sonra sürücüleri kurar kullanırsın. Genişletmek için tıkla...
Bi laptop var alıcam ama freedos yazıyor işletim sisteminde. grainn dedi: Tam anlamadım ama önce Windows'u kurarsın sonra sürücüleri kurar kullanırsın. Genişletmek için tıkla...
Osman Sher Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 536 Çözümler 21 Yer Baku Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: I9-12900K GPU: RTX 4070 Ti Super Motherboard: MSI PRO Z790-P WIFI RAM: Corsair Vengeance 32GB(2x16) CPU Cooler: MSI MAG Coreliquid M360 Case: Xigmatek Cubi PSU: Xigmatek FURY 1110W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #7 pr1me dedi: Bir laptop var alacağım ama FreeDOS yazıyor işletim sisteminde. Genişletmek için tıkla... FreeDOS işletim sisteminin olmadığı anlamına geliyor. İşletim sisteminin ilave olarak yüklenmesi gerekir.
pr1me dedi: Bir laptop var alacağım ama FreeDOS yazıyor işletim sisteminde. Genişletmek için tıkla... FreeDOS işletim sisteminin olmadığı anlamına geliyor. İşletim sisteminin ilave olarak yüklenmesi gerekir.
pr1me Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #8 Osman Sher dedi: FreeDOS işletim sisteminin olmadığı anlamına geliyor. İşletim sisteminin ilave olarak yüklenmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Yani windows kurmam gerekiyor anladım.
Osman Sher dedi: FreeDOS işletim sisteminin olmadığı anlamına geliyor. İşletim sisteminin ilave olarak yüklenmesi gerekir. Genişletmek için tıkla... Yani windows kurmam gerekiyor anladım.