S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 6 Temmuz 2020 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Başlangıçtaki yazı benim için de geçerli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Başlangıçtaki yazı benim için de geçerli.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 7 Temmuz 2020 #2 Hayatımda izlediğim en garip video, ne oluyor bu videoda diye izlemeye başladım. Ses değişikliğinde ve mavi ekranda gülme krizi geldi. Sonda şaşırdım. Gerçekten Recep Baltaş mı söylüyor onu? "Monster notbığaaaaa"
Hayatımda izlediğim en garip video, ne oluyor bu videoda diye izlemeye başladım. Ses değişikliğinde ve mavi ekranda gülme krizi geldi. Sonda şaşırdım. Gerçekten Recep Baltaş mı söylüyor onu? "Monster notbığaaaaa"
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 8 Temmuz 2020 #3 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Başlangıçtaki yazı benim için de geçerli. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Başlangıçtaki yazı benim için de geçerli. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş