Berkay W. Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2019 #1 Rufus kullanmadan direkt ISO'yu belleğe kurup, freeDOS bilgisayara o bellek ile kurulum yapsam ne gibi sıkıntılar çıkar? Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal Buraya baktım fakat yazdığım şekilde yapanları da okudum. Bunun dışında ucuza lisans alabileceğim güvenilir siteler önerebilir misiniz lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2019
Rufus kullanmadan direkt ISO'yu belleğe kurup, freeDOS bilgisayara o bellek ile kurulum yapsam ne gibi sıkıntılar çıkar? Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal Buraya baktım fakat yazdığım şekilde yapanları da okudum. Bunun dışında ucuza lisans alabileceğim güvenilir siteler önerebilir misiniz lütfen.
ZennsMi Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 225 14 Haziran 2019 #2 Direk windows media tool aracıyla flaş belleğe iso olarak yazdırabiliyorsun rufusa gerek yok bence
Berkay W. Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2019 #3 skreet012 dedi: Direk windows media tool aracıyla flaş belleğe iso olarak yazdırabiliyorsun rufusa gerek yok bence Genişletmek için tıkla... Evet ben de merak ediyorum buradaki rehber neden Rufus ile anlatılmış.
skreet012 dedi: Direk windows media tool aracıyla flaş belleğe iso olarak yazdırabiliyorsun rufusa gerek yok bence Genişletmek için tıkla... Evet ben de merak ediyorum buradaki rehber neden Rufus ile anlatılmış.
neymar0766 Kilopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2019 #4 Ben Rufus kullanmıyorum. ISO'yu Winrar ile klasöre çıkarıp, içindekileri USB'ye atıyorum. Çalışıyor. Rufus sebebi UEFI olan - UEFI olmayan kurulumların seçimi sebebiyle olabilir.
Ben Rufus kullanmıyorum. ISO'yu Winrar ile klasöre çıkarıp, içindekileri USB'ye atıyorum. Çalışıyor. Rufus sebebi UEFI olan - UEFI olmayan kurulumların seçimi sebebiyle olabilir.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.679 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2019 #5 Rufus ve benzeri yazılım kullanmadan UEFI kurulumu yapamazsın.
neymar0766 Kilopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2019 #6 DJ Rush dedi: Rufus ve benzeri yazılım kullanmadan UEFI kurulumu yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Bana diyorsan ben yaptım. Bilgisayar üretici logosuyla açılıyor.
DJ Rush dedi: Rufus ve benzeri yazılım kullanmadan UEFI kurulumu yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Bana diyorsan ben yaptım. Bilgisayar üretici logosuyla açılıyor.
DJ Rush Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 1.679 Makaleler 4 Çözümler 5 Yer Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2019 #7 neymar0766 dedi: Bana diyorsan ben yaptım. Bilgisayar üretici logosuyla açılıyor. Genişletmek için tıkla... Madem yaptın anlat o zaman.
neymar0766 dedi: Bana diyorsan ben yaptım. Bilgisayar üretici logosuyla açılıyor. Genişletmek için tıkla... Madem yaptın anlat o zaman.
neymar0766 Kilopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2019 #8 Anlatılacak birşey yok. Rehberden tek farkı sadece Rufus işleminde yapılanın yerine ISO'yu Winrar ile çıkarıp USB'ye atmak.
Anlatılacak birşey yok. Rehberden tek farkı sadece Rufus işleminde yapılanın yerine ISO'yu Winrar ile çıkarıp USB'ye atmak.