FreeDOS Laptopa Windows 10 Kurma

klasart

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün internetten HP Pavilion 15-EC0008NT modelini sipariş ettim, FreeDOS bir model. İçine Windows 10 yüklemek için USB'mi hazırladım ve Technopat'ın videosunu izledim ancak oradaki laptop MSI modeldi. HP modele nasıl kuracağım?

Aynı şekilde BIOS'a girip USB ile öncelik tanıyıp, Windows 10 kurulum ekranı karşına gelecek.

Fark etmez. Sadece Bios ve Boot tuşları farklıdır. Onu da internetten araştırırsanız bulursunuz.

Fark pek yok. İstersen anlatayım bende de HP laptop var biliyorum nasıl yapılacağını. İlk önce USB'ni PC'ye takacaksın sonra PC'nin açma tuşuna basacaksın basarbasmaz F9 tuşuna art arda basacaksın açılan ekranda USB'ni seçeceksin bundan sonrası videodakiyle aynı.
Fark etmez. Sadece BIOS tuşu ve Boot tuşları farklıdır. Onu da internetten araştırırsanız bulursunuz.

HP cihazlarda Boot tuşu F9 bilginiz olsun

Çok sağ olun açıkçası ilk videolara baktığımda çok zor gibi geliyordu ama çözdüm sanırım.

Yorumlarında bilgisayarın fanlarının oyunlarda gürültülü çalışıldığından ve klasik bir HP ısınmasından söz etmişler kullananlar benim için açıkçası ses ve ısı çok sorun değildi ondan aldım ve bu laptopun diğer F/P ürünlerine göre daha az incelemesi var. Bende kendi deneyimlerimi sizlere yardımcı olacaksa buraya aktarırım.
Arkadaşlar bir şey daha soracaktım yeniden yardımcı olursanız sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu abimiz videosunda FreeDOS HP Pavilion notebooka Windows 10 kuruyor. Videoda Boot seçeneği direk açar açmaz geliyor ama tehcopatta kendimiz aktif ediyorduk.

Son düzenleme:

Bazı laptoplarda kendimiz aktif etmemiz gerekiyor. Her laptopta değil.

Direk alır almaz flashımı takıp Windows'u kurabilirim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…