B ByMoby Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 91 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #1 BIOS da USB'yi görmüyor BIOS ayarlarını atıyorum. Dosya Ekleri IMG_20210115_201445.jpg 115,5 KB · Görüntüleme: 108 IMG_20210115_201429.jpg 127,7 KB · Görüntüleme: 80 IMG_20210115_201435.jpg 145,8 KB · Görüntüleme: 67 IMG_20210115_201440.jpg 126,1 KB · Görüntüleme: 60
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.426 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #2 Secure Boot'u kapat.
B Burakyurukcu Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #3 ByMoby dedi: BIOS da USB'yi görmüyor BIOS ayarlarını atıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam securiry ayarlarından bilgisayarınıza şifre koyun,ardından boot sekmesindeki launch CSM ayarını açıp,security sekmesindeki secure boot'u kapatıp deneyin.
ByMoby dedi: BIOS da USB'yi görmüyor BIOS ayarlarını atıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam securiry ayarlarından bilgisayarınıza şifre koyun,ardından boot sekmesindeki launch CSM ayarını açıp,security sekmesindeki secure boot'u kapatıp deneyin.
B ByMoby Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 91 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #4 Silinen üye dedi: Secure Boot'u kapat. Genişletmek için tıkla... Kapattım yine görmedi Dosya Ekleri IMG_20210115_202133.jpg 72,9 KB · Görüntüleme: 49 IMG_20210115_202154.jpg 75,4 KB · Görüntüleme: 64
B Burakyurukcu Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #5 Yanlış hatırlamıyorsam youtube üzerinden bunu güzel anlatan bir kanal vardı Technopat veya Modartpc olabilir,görerek yapmanız daha sağlıklı olabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam youtube üzerinden bunu güzel anlatan bir kanal vardı Technopat veya Modartpc olabilir,görerek yapmanız daha sağlıklı olabilir.
B ByMoby Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 91 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #6 Burakyurukcu dedi: Hocam securiry ayarlarından bilgisayarınıza şifre koyun,ardından boot sekmesindeki launch CSM ayarını açıp,security sekmesindeki secure boot'u kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Launch CSM yi kapatınca legacy olarak kuruyor diye biliyorum emin misin ? Burakyurukcu dedi: Yanlış hatırlamıyorsam YouTube üzerinden bunu güzel anlatan bir kanal vardı Technopat veya Modartpc olabilir, görerek yapmanız daha sağlıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Bütün videoları izledim olmadı
Burakyurukcu dedi: Hocam securiry ayarlarından bilgisayarınıza şifre koyun,ardından boot sekmesindeki launch CSM ayarını açıp,security sekmesindeki secure boot'u kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Launch CSM yi kapatınca legacy olarak kuruyor diye biliyorum emin misin ? Burakyurukcu dedi: Yanlış hatırlamıyorsam YouTube üzerinden bunu güzel anlatan bir kanal vardı Technopat veya Modartpc olabilir, görerek yapmanız daha sağlıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Bütün videoları izledim olmadı
B Burakyurukcu Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #7 ByMoby dedi: Launch CSM yi kapatınca legacy olarak kuruyor diye biliyorum emin misin ? Bütün videoları izledim olmadı Genişletmek için tıkla... O zaman launch csm yi tekrar açıp secure boot kapalı şekilde deneyin. Yine olmazsa UEFI belleğinizde bir sorun olabilir.
ByMoby dedi: Launch CSM yi kapatınca legacy olarak kuruyor diye biliyorum emin misin ? Bütün videoları izledim olmadı Genişletmek için tıkla... O zaman launch csm yi tekrar açıp secure boot kapalı şekilde deneyin. Yine olmazsa UEFI belleğinizde bir sorun olabilir.
B ByMoby Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 91 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #8 Burakyurukcu dedi: O zaman launch csm yi tekrar açıp secure boot kapalı şekilde deneyin. Yine olmazsa UEFI belleğinizde bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen ByMoby dedi: Deniyorum hemen Genişletmek için tıkla... Olmadı 2 kere kurdum USB ye videodaki gibi birebir
Burakyurukcu dedi: O zaman launch csm yi tekrar açıp secure boot kapalı şekilde deneyin. Yine olmazsa UEFI belleğinizde bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen ByMoby dedi: Deniyorum hemen Genişletmek için tıkla... Olmadı 2 kere kurdum USB ye videodaki gibi birebir
B Burakyurukcu Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #9 ByMoby dedi: Deniyorum hemen Olmadı 2 kere kurdum USB ye videodaki gibi birebir Genişletmek için tıkla... Kullandığınız flash bellek nedir acaba?
ByMoby dedi: Deniyorum hemen Olmadı 2 kere kurdum USB ye videodaki gibi birebir Genişletmek için tıkla... Kullandığınız flash bellek nedir acaba?
B ByMoby Kilopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 91 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #10 Monsterin gönderdiği USB 16gb Kingston sanırım Burakyurukcu dedi: Kullandığınız flash bellek nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Monsterin gönderdiği USB 16gb Kingston sanırım
Monsterin gönderdiği USB 16gb Kingston sanırım Burakyurukcu dedi: Kullandığınız flash bellek nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Monsterin gönderdiği USB 16gb Kingston sanırım