FreeDOS laptopa Windows 11 kurarken diski görmüyor

Periapsis

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yeni aldığımız Gigabyte Aorus 15 bkf h3TR754sh model laptopumuza Windows 11 yüklemeye çalışırken disk bölümlendirme ekranında takmış olduğum UEFI kurulu USB belleği görüyor fakat laptopun kendi diskini görmüyor.

Ayrıca BIOS'ta VMD seçeneği de yok. BIOS'taki, Intel Rapid Storage Technology kısmında ise laptopta mevcut olan SSD gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam ben bu şekilde halletmiştim şimdi aklıma geldi ve direkt yazınca çıkan ilk videolardan birini attım. daha iyi anlatan bir kanalda bulabilirsiniz.

Çok özür diliyorum, sorunum çözüldü. VMD seçeneği varmış sadece biraz kurcalamam gerekiyormuş. Şu anlık tek sorum disk ayrıştırma kısmındı SHELL adında 1GB'lık ayrılmış bir disk var, onu silmem gerekiyor mu?

benim bildiğim fark etmiyor hocam, zaten kurulum için gerekli bir şey ise windows onu kendisi tekrar ekliyor.

benim bildiğim fark etmiyor hocam, zaten kurulum için gerekli bir şey ise windows onu kendisi tekrar ekliyor.
O problemi de atlattım. Şu an sadece Wi-Fi sürücüsünü yükleyemiyorum. Ürünün sitesinde veyahut Intel'in sitesinde doğru sürücü yok.

Yasaklı uygulamalar
O problemi de atlattım. Şu an sadece Wi-Fi sürücüsünü yükleyemiyorum. Ürünün sitesinde veyahut Intel'in sitesinde doğru sürücü yok.

Bir de Driver Booster uygulamasını yükleyip bir bakın hocam. Belki orada bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…