FreeDOS laptopa Windows 11 kurarken internet gözükmüyor

Kakuzu

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm FreeDOS laptopa USB bellekten Windows 11 kurarken internet kısmına geldi ama ağlar gözükmüyor. Ethernet bağlı değil yazıyor sadece ama hiçbir Wi-Fi gözükmüyor. Technopat videosunda bakarken onlarda direkt Wi-Fi gözüküyordu.

Telefonunuzu USB ile bağlayıp USB Tethering'i açın. Kurulumu öyle bitirin. Kurulum bitince, Wi-Fi sürücüsünü Windows otomatik olarak yükler veya siz üreticinin sitesinden indirirsiniz.

Wi-Fi sürücüsü yüklü değil. Ya Ethernet ile devam edeceksin ya da Wi-Fi sürücüsünü USB ile yükleyip devam edeceksin.
Telefonunuzu USB ile bağlayıp USB Tethering'i açın. Kurulumu öyle bitirin. Kurulum bitince, Wi-Fi sürücüsünü Windows otomatik olarak yükler veya siz üreticinin sitesinden indirirsiniz.
Ethernet ile devam etsem sürücüleri yükle dediğimde Wi-fi sürücüsünü de yükler mi?

Güncelleri derken? Windows kendi halletmeyecek mi artık?

Kurulum tamamlandıktan sonrası için dedim. Windows kendi güncellemelerini yükler devamlı ancak mesela ekran kartı için en son sürücüyü kuracağını sanmıyorum. NVIDIA ise NVIDIA App'i indirip en son sürücüyü taratman gerekir. Intel varsa Intel Driver Support Assistant kurman gerekir. Bu da Wi-Fi Bluetooth gibi sürücülerin en son versiyonlarını tarar bulur. Gibi gibi.

Kurulum tamamlandıktan sonrası için dedim. Windows kendi güncellemelerini yükler devamlı ancak mesela ekran kartı için en son sürücüyü kuracağını sanmıyorum. NVIDIA ise NVIDIA App'i indirip en son sürücüyü taratman gerekir. Intel varsa Intel Driver Support Assistant kurman gerekir. Bu da Wi-Fi Bluetooth gibi sürücülerin en son versiyonlarını tarar bulur. Gibi gibi.
Onları bir kere yaparsam daha sonra otomatik olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı