ouss1 Decapat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #1 Yeni Acer laptop aldım FreeDOS olarak. Eski laptopumdan flashıma Windows 11 kurdum. Ama BIOS üzerinden kurulum yapamıyorum.
Yeni Acer laptop aldım FreeDOS olarak. Eski laptopumdan flashıma Windows 11 kurdum. Ama BIOS üzerinden kurulum yapamıyorum.
A alparslangnc Centipat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #2 Boot menuden Windows 11 yüklü USB'nizi seçip yükleyin. (F12 tuşu olmalı)
ouss1 Decapat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #3 Onu seçip entera basınca herhangi bir şey olmuyor F10a bastım tekrardan yine bir şey olmadı. @alparslangnc
Onu seçip entera basınca herhangi bir şey olmuyor F10a bastım tekrardan yine bir şey olmadı. @alparslangnc
A alparslangnc Centipat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #4 Boot menüden (BIOS menüsü değil) USB'nizi seçtikten sonra bir şey gelmiyorsa USB'yi hazırlarken bir hata olmuş olabilir. USB'yi tekrar hazırlayıp deneyin. Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur? Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 nasıl indirilir ve nasıl kurulur? İşte adım adım kurulum ve format rehberimiz. Microsoft, Windows Insider www.technopat.net
Boot menüden (BIOS menüsü değil) USB'nizi seçtikten sonra bir şey gelmiyorsa USB'yi hazırlarken bir hata olmuş olabilir. USB'yi tekrar hazırlayıp deneyin. Windows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur? Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 11 nasıl indirilir ve nasıl kurulur? İşte adım adım kurulum ve format rehberimiz. Microsoft, Windows Insider www.technopat.net
ouss1 Decapat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #5 @alparslangnc tamam kurulum aşamasına geldim buradan hangi Windows türünü seçmeliyim ürün anahtarım yok bu arada.
@alparslangnc tamam kurulum aşamasına geldim buradan hangi Windows türünü seçmeliyim ürün anahtarım yok bu arada.
A alparslangnc Centipat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #6 Home veya Pro seçebilirsiniz ben genelde Pro seçiyorum. Tercihinize bağlı bir durum.
ouss1 Decapat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #7 alparslangnc dedi: Home veya Pro seçebilirsiniz ben genelde Pro seçiyorum. Tercihinize bağlı bir durum. Genişletmek için tıkla... Son olarak özel: Yalnızca Windows'u yükle seçeneğini mi seçmeliyim.
alparslangnc dedi: Home veya Pro seçebilirsiniz ben genelde Pro seçiyorum. Tercihinize bağlı bir durum. Genişletmek için tıkla... Son olarak özel: Yalnızca Windows'u yükle seçeneğini mi seçmeliyim.
A alparslangnc Centipat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #8 Evet, daha sonra da kuracağınız diski seçip devam ediyorsunuz.