FreeDOS laptopa Windows 7 kurulumu nasıl yapılır?

merturkei

Hectopat
Arkadaşlar, BIOS kısmından Fast Boot'u açtım ve USB belleğimi öncelikli sıraya koydum. Yeniden başlatıp Boot ekranına girip USB belleği seçince yine bir sürü yazıların olduğu FreeDOS ekranına atıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fast Boot'u neden açtınız hocam? Fast Boot demek bilgisayar açılırken BIOS'un atlanıp Windows'a hızlı geçmesi demek. E siz direkt olarak BIOS'u görmeyi atlamışsınız. Çözümü BIOS pilini sökmektir. Daha sonra BIOS'a girebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat YouTube kanalinda izlemistim. Fastbootu kapatiyorlardi, o yüzden kapattim. Boot opsion kismini Legacye cevirdikten sonra Windows yukleme ekranina ulasabildim ancak simdide “no device drivers found” diye bir hata veriyor.

Cihaz modelin ne? Yeni bir modelse neden Windows 7 kuruyorsun?

MSI Modern A10M. Nedenini açıkçası ben de bilmiyorum. Cok uzun suredir Windows 7 kullanıyorum.

10.nesil U serisi Intel işlemci sanırım. Windows 7'yi boot etmemesi normal sanırım. Windows 7'ye göre çok yeni kalıyor. Kurabilseniz dahi sürücü desteğiniz olmayacağı için adam akıllı kullanamayacaksınız zaten. Windows 10 kurmanız gerek.

10.nesil U serisi Intel işlemci sanırım. Windows 7'yi Boot etmemesi normal sanırım. Windows 7'ye göre çok yeni kalıyor. Kurabilseniz dahi sürücü desteğiniz olmayacağı için adam akıllı kullanamayacaksınız zaten. Windows 10 kurmanız gerek.

Ekstradan USB'ye driver yükleyerek Windows 7 kurmamın bir yolu yok mu acaba ya, ISO dosyasının yanına driver yükleniyormuş sanırım ama hangi driverin yüklendiğini bilmiyorum. Tek yolu Windows 10 mu yani?
“No device drivers found” kısmını geçemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı