B ballioglu32 Ziyaretçi 10 Ağustos 2014 #1 Recep abi sizin onedrive sitesinden indirdim rufush ilede video da oldugu gibi yazdirdim. Lakin freedos lu bilgisayarima nasil yuklucem yapamadim yardim edin. Ayrica ben bu surumu hic para odemeden istedigim kadar kullanabililir miyim?
Recep abi sizin onedrive sitesinden indirdim rufush ilede video da oldugu gibi yazdirdim. Lakin freedos lu bilgisayarima nasil yuklucem yapamadim yardim edin. Ayrica ben bu surumu hic para odemeden istedigim kadar kullanabililir miyim?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 10 Ağustos 2014 #2 Windows 8.1'i istediğiniz kadar kullanabilmeniz için lisans satın almalısınız: Alışveriş yapın Windows | Microsoft Mağazası Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows 8.1'i istediğiniz kadar kullanabilmeniz için lisans satın almalısınız: Alışveriş yapın Windows | Microsoft Mağazası Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et