kemal212 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #1 Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Bu laptopu alıcam aslında önceden alıyordum ama almadım çünkü aklıma bir şey takıldı. FreeDOS olayı sistemi kendimiz kurarsak garanti dışına çıkar mı orjinal Windows'um yok. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2014
Asus X550LN XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar Bu laptopu alıcam aslında önceden alıyordum ama almadım çünkü aklıma bir şey takıldı. FreeDOS olayı sistemi kendimiz kurarsak garanti dışına çıkar mı orjinal Windows'um yok.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 30 Temmuz 2014 #2 Garanti dışına çıkmaz. İstediğiniz işletim sistemini kullanabilirsiniz. Korsan veya orijinal, fark etmez.
Garanti dışına çıkmaz. İstediğiniz işletim sistemini kullanabilirsiniz. Korsan veya orijinal, fark etmez.