ardakrblt Femtopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 FreeDOS bir laptop aldım. Microsoft Windows 11 Pro Key 64 Bit & 32 Bit Uyumlu Dijital Anahtar Fiyatı - Trendyol Microsoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key WIN11PR0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu anahtarı kullansam ürünüm garanti kapsamından çıkar mı?
FreeDOS bir laptop aldım. Microsoft Windows 11 Pro Key 64 Bit & 32 Bit Uyumlu Dijital Anahtar Fiyatı - Trendyol Microsoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key WIN11PR0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu anahtarı kullansam ürünüm garanti kapsamından çıkar mı?
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 29 Ağustos 2023 #3 FreeDOS zaten işletim sistemi bulunmayan bir bilgisayar demek, kurmanız şart yoksa işinize yaramaz. Garanti kapsamından çıkması imkansız.
FreeDOS zaten işletim sistemi bulunmayan bir bilgisayar demek, kurmanız şart yoksa işinize yaramaz. Garanti kapsamından çıkması imkansız.
ardakrblt Femtopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #4 xwa dedi: FreeDOS zaten işletim sistemi bulunmayan bir bilgisayar demek, kurmanız şart yoksa işinize yaramaz. Garanti kapsamından çıkması imkansız. Genişletmek için tıkla... Microsoft Windows 11 Pro Key 64 Bit & 32 Bit Uyumlu Dijital Anahtar Fiyatı - Trendyol Microsoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key WIN11PR0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ürünü kullanmamda bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
xwa dedi: FreeDOS zaten işletim sistemi bulunmayan bir bilgisayar demek, kurmanız şart yoksa işinize yaramaz. Garanti kapsamından çıkması imkansız. Genişletmek için tıkla... Microsoft Windows 11 Pro Key 64 Bit & 32 Bit Uyumlu Dijital Anahtar Fiyatı - Trendyol Microsoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key WIN11PR0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu ürünü kullanmamda bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.949 Makaleler 15 Çözümler 464 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Ağustos 2023 #5 Kurmazsan nasıl kullanacağını düşünüyorlar mesela? Bozmaz yani kurmak zorundasın.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #6 Oyuncu laptopları mobiliteden çok uzaktır. Almakla hata etmişsiniz zaten ama hayır garantisi gitmez.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 29 Ağustos 2023 #7 ardakrblt dedi: Bu ürünü kullanmamda bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu dijital bir anahtar sadece, İşletim sistemini kurduktan sonra etkinleştirmek için gerekli, etkinleştirmeden de kullanabilirsiniz.
ardakrblt dedi: Bu ürünü kullanmamda bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu dijital bir anahtar sadece, İşletim sistemini kurduktan sonra etkinleştirmek için gerekli, etkinleştirmeden de kullanabilirsiniz.