FreeDOS laptopa Windows nasıl kurulur?

asfaloth5

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir oyun laptopu aldım bugün elimde olacak. FreeDOS bir laptop. Bu laptopu açmak için kurulum yapmak zorunda mıyım? Yoksa şu an sadece açıp Windows'u sonra kurabilir miyim? Windows benim şu anki laptopumda da yüklü değil. Ama Office programları hariç her şeyi kullanabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeDOS laptopu işletim sistemi kurmadan kullanamazsınız. Burada Technopat ekibinin adımlarını takip edin. En az 8 GB flash belleğe ihtiyacınız var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FreeDOS ise zaten açtığın zaman BIOS ekranına atar diye biliyorum. USB belleğe Windows ISO dosyasını yazdırıp kurman gerekiyor.

Windows ISO'su indirin.
Rufus veya Ventoy gibi bir araç edinin.
Flash Belleği sıfırlayın.
Ardından Rufus ile yazdırın.
Sonra cihazınızda Boot edin ve yükleyin.
yani windows kurmadan hiçbir şekilde açamam mı laptop ı?

Bir başka bilgisayardan rufus yazılımı ile Windows ISO dosyasını belleğe attın. Bilgisayara taktın, boot menüye geldin USB'yi seçtin gerisini Windows kurulum ekranı zaten. Windows'u kurmak ücretsiz. Kurulum yaptıktan sonra 100-150 lira arasında bir key alır aktif edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…