Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.348 Çözümler 13 27 Temmuz 2023 #11 Hocam zaten FreeDOS bir işletim sistemi. MS-DOS un yeni hali. Yani o işletim sistemini silebilirsiniz.
Hocam zaten FreeDOS bir işletim sistemi. MS-DOS un yeni hali. Yani o işletim sistemini silebilirsiniz.
asfaloth5 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #12 Emin Dmr dedi: Hocam zaten FreeDOS bir işletim sistemi. MS-DOS un yeni hali. Yani o işletim sistemini silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam yani bilgisayarı hiç flash falan takmadan açıp kullanabilir miyim?
Emin Dmr dedi: Hocam zaten FreeDOS bir işletim sistemi. MS-DOS un yeni hali. Yani o işletim sistemini silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam yani bilgisayarı hiç flash falan takmadan açıp kullanabilir miyim?
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.348 Çözümler 13 27 Temmuz 2023 #13 asfaloth5 dedi: hocam yani bilgisayarı hiç flash falan takmadan açıp kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer Linux yada Windows gibi bir kullanıcı arayüzü istemiyorsanız kullanabilirsiniz çünkü komut satırları kullanılıyor.
asfaloth5 dedi: hocam yani bilgisayarı hiç flash falan takmadan açıp kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer Linux yada Windows gibi bir kullanıcı arayüzü istemiyorsanız kullanabilirsiniz çünkü komut satırları kullanılıyor.
E Emre_2000 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 953 27 Temmuz 2023 #14 asfaloth5 dedi: hocam yani bilgisayarı hiç flash falan takmadan açıp kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanmaktan kastın neeee! Siyah ekran gelicek komut satirlari gelicek işte. Bunu kullanabiliyorsan kullanilir. Daha Windows kurmadan denemek icin acabilir miyim diye soruyorsan acilir.
asfaloth5 dedi: hocam yani bilgisayarı hiç flash falan takmadan açıp kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kullanmaktan kastın neeee! Siyah ekran gelicek komut satirlari gelicek işte. Bunu kullanabiliyorsan kullanilir. Daha Windows kurmadan denemek icin acabilir miyim diye soruyorsan acilir.