A Ali Osman Vural Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #1 FreeDOS laptopa Windows'u yükledim ama sürücüler yüklü olmadiğı için kablosuz internetime baglanamiyorum. Ethernet'im de yok yardim lazim acil.
FreeDOS laptopa Windows'u yükledim ama sürücüler yüklü olmadiğı için kablosuz internetime baglanamiyorum. Ethernet'im de yok yardim lazim acil.
Cıngıllıoğlu Kolonya Centipat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 1.056 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer Erzincan Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: İNTEL CORE İ7 2600 2. NESİL RAM: 8X8 16GB TWİNMOS DDR3 RAM HDD SSD: 1TB SEAGATE HARD DİSK / WD GREEN 240GB SATA SSD MONİTÖR: 60HZ SAMSUNG SNYCMASTER S19B150 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2025 #2 https://sdi-tool.org/download/ Torrent'i indir ve USB belleğe kopyala.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.444 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2025 #3 İnternete bağlı bir bilgisayar kullanıp cihazın destek sitesinden cihaz kodunuz ile aratıp bulduğunuz Wi-Fi sürücüsünü bir USB belleğe atıp ardından cihaza kurup kalan sürücüleri de aynı destek sayfasından indirebilirsiniz.
İnternete bağlı bir bilgisayar kullanıp cihazın destek sitesinden cihaz kodunuz ile aratıp bulduğunuz Wi-Fi sürücüsünü bir USB belleğe atıp ardından cihaza kurup kalan sürücüleri de aynı destek sayfasından indirebilirsiniz.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.832 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #4 SNID numaranızı üreticinin sitesine girerek bulun, telefonunuza indirip kablo vasıtasıyla atabilirsiniz.
SNID numaranızı üreticinin sitesine girerek bulun, telefonunuza indirip kablo vasıtasıyla atabilirsiniz.