FreeDOS laptopa Windows yüklenirse garantiden düşer mi?

Arkadaşlar iyi sosyaller, ben Hepsiburada'dan FreeDOS laptop aldım. Şimdi orijinal Windows almadan kurulum yapsak garantiden düşme gibi bir şey var mı?
Hiçbir şey olmaz.
 
Etkinleştirilmeden de kullanabilirsiniz arada bir format atmak gerekir ancak kullanırsınız. Hem param hem garantim dursun diyorsanız.
Hazirandan beri windows'u etkinlestirmeden kullaniyorum hic gel windowsu etkinlestir diyen olmadi. Sadece sağ altta yazı var. Bu etkinlestirmemenin suresi mi var acaba?
 
Son düzenleme:
Hazirandan beri windows'u etkinlestirmedeb kullaniyorum hic gel windowsu etkinlestir diyen olmadi. Sadece sağ altta yazı var. Bu etkinlestirmemenin suresi mi var acaba?
O gıcık filigran dışında bir sorun yok sanırım etkinleştirilmeden kullanmanın. Resmi destek bile süre sınırına değinmemiş.
 
O gıcık filigran dışında bir sorun yok sanırım etkinleştirilmeden kullanmanın. Resmi destek bile süre sınırına değinmemiş.
Sadece tema renklerini falan değişebiliyoruz. Neden o yazı var anlamıyorum.
 
Sadece tema renklerini falan değişebiliyoruz. Neden o yazı var anlamıyorum.
Eskiden o filigran çıktığında neredeyse hiçbir program düzgün çalışmıyordu. Korkulu rüyamdır hala Orijinal Microsoft Ürünü kullanın yazısı. Benim gibi bazı insanlara lisans satmak için etkili bir yöntem.
 
Benim icin cok buyuk bir problem degil. Bazen orada oldugunu bile farketmiyorum. Alistim sanirim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…