Çözüldü FreeDOS laptopta tüm diskler görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SeomKsk

Centipat
Merhaba yeni aldığım MSI Thin 9rcx laptopa flashtan Windows 10 kurarken videoda denildiği gibi sürücüleri sildim.
Sürücüler yaklaşık 500- 400 - 100 gibi ayrılmıştı silip yeniden oluşturmak istedim.
Sildiğimde sadece "Sürücü 0 ayrılmamış alan" kaldı ve 238.5 GB'a düştü. Windows'u kurmak için 1 TB'lık hafızamı göremiyorum, nasıl düzeltebilirim bu sorunu?
Yardımcı olabilecek bir kişi varsa çok sevinirim teşekkürler.
Arkadaşlar Windows'u 238.5'luk alana kurmak durumunda kaldım geri kalan harddiskim görünmüyor sildikten sonra yardımcı olabilecek yok mu lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarında ikinci bir disk olduğuna emin misin? Böyle bir disk varsa Aygıt Yöneticisi altında gözükür. Disk Yönetimi altından da GPT > NTFS ile formatlayıp kullanmaya başlayabilirsin.

//Birden çok bölüm olması birden çok disk olduğu anlamına gelmez.
Teşekkürler Recep Hocam anladım ki aldığım bilgisayar 256 GB SSDmiş. PC'den çok fazla anlamadığım için arkadaşımın tavsiyesi üzerinde indirimdeyken aldım özellikleri böyleymiş.

Display 15.6 "IPS (1920x1080) Full HD, matte / Intel Core i5-9300H (2.4 - 4.1 GHz) / RAM 8 GB / SSD 256 GB / NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, 4 GB / without OD / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / webcam / DOS / 1.86 KG / Black

Ukraynada yaşamaktayım 5.500 TL'ye almış olduğum laptop.
Sanıyorum ki daha sonra SSD'yi yükseltmem gerekecek.
Teşekkürler. Sizce doğru bir seçim yapmış mıyım bu fiyata? Hala iade etme şansım var daha iyi bir seçenek olursa onu değerlendirmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı