Elinizde bir bilgisayar falan yok ise bilgisayarı olan bir tanıdığınızın bilgisayarı ile veya bir bilgisayarcıdan atabilirsiniz ama 400-500 gibi fahiş bir fiyat var sanki dünyayı kurtarıyorlar. En iyisi tanıdığınız birinin bilgisayarından USB bellek ile flash USB'si hazırlamanız.Arkadaşlar FreeDOS olarak Monster Abra A5 aldım. Windows 11 nasıl kurarım, önerebileceginiz video var mı? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar FreeDOS olarak Monster Abra A5 aldım. Windows 11 nasıl kurarım, önerebileceginiz video var mı? Şimdiden teşekkürler.
Elinizde bir bilgisayar falan yok ise bilgisayarı olan bir tanıdığınızın bilgisayarı ile veya bir bilgisayarcıdan atabilirsiniz ama 400-500 gibi fahiş bir fiyat var sanki dünyayı kurtarıyorlar. En iyisi tanıdığınız birinin bilgisayarından USB bellek ile flash USB'si hazırlamanız.
Kardeş ben sana bir makale atacağım buradan okuyup yapabilirsin.Buna tıklayabilirsin.
Rufus ile uğraşmanıza gerek yok, USB'ye Ventoy kurup ISO dosyasını belleğe atmanız yeterli olacaktır. Genel olarak daha az uğraştıran bir yöntem. Eğer sürekli format atacak veya bellek test / disk Partition işleriyle uğraşacaksanız muazzam zaman tasarrufu sağlıyor.
Bu yöntemi biliyorum araştırdim teşekkür ederim.
Trenyollda Windows 11 anahtarlari satılıyor oradan yapabilir miyim?
Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans Ben buradan almıştım. Bir sorun çıkmadı.Trenyollda Windows 11 anahtarlari satılıyor oradan yapabilir miyim?
Yaparsın ama anahtar almak istiyorsan biraz araştır daha güvenli bir yer bulabilirsin. Uğraşmak istemiyorsan Trendyol'dan alabilirsin.
Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans ben buradan almıştım. Bir sorun çıkmadı.
Konu oluşturup sormuştum çoğunluk burayı önermişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.