FreeDOS Monster laptopa ne yapılmalı?

asani

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar FreeDOS olarak Monster Abra A5 v20.4.4 aldım. Ne yapacağım bilmiyorum. PC yarın elimde olacak elime ulaşınca ne yapmalıyım? Yani kontrol etmem gereken bir şey var mı? Sonra işletim sistemi vs veya driver falan diyorlardı ben pek bilmiyorum nasıl yapacağım, ne yükleyeceğim hangi sırayla vs. yardımcı olur musunuz rica etsem?

Windows USB'si (10 veya 11) hazırlamalısın başka bilgisayardan sonrasında sırasıyla driverları kurmalısın (yanında driver USB'si geliyor diye biliyorum.) Ve Windows Update'den de geri kalan güncelleştirmeleri yapmalısınız. Sonrasında ise performans testleri ve ölü piksel testleri. Aklıma gelenler bu kadar.

Windows USB'si (10 veya 11) hazırlamalısın başka bilgisayardan sonrasında sırasıyla driverları kurmalısın (yanında driver USB'si geliyor diye biliyorum.) Ve Windows Update'den de geri kalan güncelleştirmeleri yapmalısınız. Sonrasında ise performans testleri ve ölü piksel testleri. Aklıma gelenler bu kadar.

Evet yanında driverlar geliyor USB'den kuramazsanız kendi sitelerinden indirebilirsiniz.

USB nereden Windows 11 Pro yükleyebilirim acaba link vs var mı acaba bir de performans ve ölü piksel testini nereden yapacağım bilmiyorum.

USB nereden Windows 11 Pro yükleyebilirim acaba link vs var mı acaba bir de performans ve ölü piksel testini nereden yapacağım bilmiyorum.

Microsoft'un kendi sitesinden indirebilirsiniz YouTube'da ölü piksel testi yazın.

Video bu videoda Recep abi anlatıyor.
Buda ölü piksel testi.

Son düzenleme:

Windows 11 kurulum rehberi nasıl hazırlayacağın hakkında video bıraktım. Ölü Piksel testi linki. Performans testlerini de YouTube'dan araştırıp işine yarayacak olanları indir ve test et. Ben performans testi hiçbir zaman yapmadım. Önerebileceğim program yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı