FreeDOS MSI GF63 Thin laptopa Windows 11 kurulumu

bernardeschi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bilgisayar aldım fakat FreeDOS olarak geliyormuş hiç dikkatlice okumamıştım. Kendi imkanlarımla Windows 11 kurmaya çalışıyorum fakat HDD içine attığım halde boot kısmında seçemiyorum HDD'yi. Yardımcı olursanız çok sevinirim bilgisayar konusunda hayli amatörüm. Şimdiden çok teşekkürler.
Belki önemi vardır diye bilgisayar modelimi de yazıyorum: MSI GF63 Thin.

HDD'yi seçmeyecekesiniz zaten BIOS'tan Boot menüsünden USB'nizi seçiceksiniz ya da üst sıraya koyacaksınız.

HDD'yi seçmeyecekesiniz zaten BIOS'tan Boot menüsünden USB'nizi seçiceksiniz ya da üst sıraya koyacaksınız.

Belki yanlış söylemiş olabilirim HDD dediğim Seagate harici bir şey ismi görünmedi yani, yine de dediğiniz gibi yapmam mı lazım acaba?

Belki yanlış söylemiş olabilirim HDD dediğim Seagate harici bir şey ismi görünmedi yani, yine de dediğiniz gibi yapmam mı lazım acaba?

Boot menüsünün fotoğrafını atar mısınız?

HDD'nin içine format dosyalarını atmayı söylüyorsanız denemeye gerek yok bence gereksiz uğraş. Onun yeirne dediğim gibi USB takıp boot menüsünden üste alın.

HDD'nin içine format dosyalarını atmayı söylüyorsanız denemeye gerek yok bence gereksiz uğraş. Onun yeirne dediğim gibi USB takıp boot menüsünden üste alın.
USB ile kesin olur mu peki usb satın alıp öyle deneyeyim şansımı

USB ile kesin olur mu peki USB satın alıp öyle deneyeyim şansımı.

Hocam USB almanıza gerek yok daha bende yeni Windows 11 kurdum FreeDOS PC'ye Windows 11 kurulumu sıkıntılı bir video rehberi izleyin takıldığınız yerde tekrar yardım edelim isterseniz.

Hocam USB almanıza gerek yok daha bende yeni Windows 11 kurdum FreeDOS PC'ye Windows 11 kurulumu sıkıntılı bir video rehberi izleyin takıldığınız yerde tekrar yardım edelim isterseniz.

Çok sevinirim kardeşime bilgisayar aldım fakat kuramadım böyle kalmasını istemiyorum sizi birazdan rahatsız edeceğim çok teşekkürler

Hocam kurdunuz mu?

Merhaba bayağı geç cevap verdiğim için öncelikle özür diliyorum. Bilgisayar başında olmayınca forumu açmamıştım. Evet kendim deneye deneye kurdum fakat çoğu uygulama görev yöneticisinde çalışıyor ama ekrana gelmiyor. Bilgisayar bir garip oldu yani rahatlıkla kaldıracağı şeyleri bile açmıyor sadece görev yöneticisinde var gösteriyor. Bir bilginiz var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…