FreeDOS MSI laptopa Windows 10 nasıl kurulur?

erkangunes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. FreeDOS MSI laptop aldım Windows 10 kuracağım. C ve D sürücüsünün oluşturulduğu kısımda yer alan diğer parçaları silmem gerekiyor mu? Bazı yerlerde silinmesi gerekiyor falan denmiş de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum diskiniz hazırsa;

IMG_20210823_174350.jpg

Not: Kitapçıkların yer aldığı poşette bu attığım kağıdın sizin ürününüzde de olması lazım.

Tam olarak dediğim yerdeyim yazınızı görmem çok iyi oldu
Hocam EFI bölümünü silin. Ardından ayrılmamış alan kısmından yeni bölüm oluşturun. Verebileceğiniz maksimum değeri verin. Kurulumu gerçekleştirin. Ayrı bir yerel bölüm oluşturmak isterseniz kurulum sonrası Windows üzerinden yapın. Bazen ilgili bölümleri silmeyip dediğim şekilde yapmayınca bölümleme hatası veriyor ve gidermek için Driver bölümünü silmek zorunda kalabiliyorsunuz. Dediğim şekilde hata vermeden kurulumun başlaması lazım.

Hocam EFI bölümünü silin. Ardından ayrılmamış alan kısmından yeni bölüm oluşturun. Verebileceğiniz maksimum değeri verin. Kurulumu gerçekleştirin. Ayrı bir yerel bölüm oluşturmak isterseniz kurulum sonrası Windows üzerinden yapın. Bazen ilgili bölümleri silmeyip dediğim şekilde yapmayınca bölümleme hatası veriyor ve gidermek için Driver bölümünü silmek zorunda kalabiliyorsunuz. Dediğim şekilde hata vermeden kurulumun başlaması lazım.
Hocam yerel bölümü oluşturmuştum kurulum sırasında ama herhangi bir hata oluşmadı windowsu kurdum ama msi programı bazı sürücüleri yüklemedi bunun kurulumla ilgisi var mıdır bilmiyorum

Hocam yerel bölümü oluşturmuştum kurulum sırasında ama herhangi bir hata oluşmadı windowsu kurdum ama msi programı bazı sürücüleri yüklemedi bunun kurulumla ilgisi var mıdır bilmiyorum
Hocam kurulumla ilgisi yoktur. Ürün modelinizi, aldığınız hatayı ve yüklenmeyen sürücüleri söyler misiniz?

MSI GP76 Leopard bilgisayar, hocam.
Intel Bluetooth driver.
Intel Graphics Command Center.
Reaktek Audio Console.
NVIDIA Control panel.

Bu driverleri yüklemedi uygulama.

Dosya Ekleri

• IMG_20210823_182539.jpg
    IMG_20210823_182539.jpg
    146,7 KB · Görüntüleme: 525
MSI GP76 Leopard bilgisayar, hocam.
Intel Bluetooth driver.
Intel Graphics Command Center.
Reaktek Audio Console.
NVIDIA Control panel.
Bu driverleri yüklemedi uygulama.
Hocam Driver bölümünün içine girerek ilgili sürücüleri manuel olarak kurabilirsiniz. Eğer bunu başaramazsanız buradan ürün modelinizi aratarak sürücüleri indirebilir ve kurabilirsiniz. Ayrıca sitedeki bağlantıları kullanarak Utility sekmesi altındaki uygulamaları da kurabilirsiniz. Kurulamayan bir sürücü kalması halinde ürün model numaranızı(alt model numarası ile birlikte) paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız.

Hocam Driver bölümünün içine girerek ilgili sürücüleri manuel olarak kurabilirsiniz. Eğer bunu başaramazsanız buradan ürün modelinizi aratarak sürücüleri indirebilir ve kurabilirsiniz. Ayrıca sitedeki bağlantıları kullanarak Utility sekmesi altındaki uygulamaları da kurabilirsiniz. Kurulamayan bir sürücü kalması halinde ürün model numaranızı(alt model numarası ile birlikte) paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Kusura bakmayın engel yediğim için cevap yazamadım. Windowsu tekrar kurdum hocam bu kez sıkıntı çıkmadan yükledi hepsini. Başka yapmam gereken neler var sürücü güncellemeleri vs gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı