M mesafe03 Zeptopat Katılım 13 Eylül 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #1 FreeDOS yeni aldığım MSI sword 17'ye Windows 11'i yukleyemedim. Sürücüyü görmüyor MSI sitesinden Intel Rapid Storage dosyasını indirdim. Ama bu sefer de yukleme yapmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
FreeDOS yeni aldığım MSI sword 17'ye Windows 11'i yukleyemedim. Sürücüyü görmüyor MSI sitesinden Intel Rapid Storage dosyasını indirdim. Ama bu sefer de yukleme yapmıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.759 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Disk görünüyor mu ? Tüm disk bölümkerini silip baştan oluşturup denedin mi ? Evet ise hata görseli alalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Disk görünüyor mu ? Tüm disk bölümkerini silip baştan oluşturup denedin mi ? Evet ise hata görseli alalım.