Merhaba bilgisayar alacağım, içinde win20 olsun istiyorum ama Freedos laptop beğendim bir sürü. Eğer freedos alırsam win10 nasıl yükleyebilirim. Internette lisansı 400-500tlye satılıyor, korsanı da hata veriyor yazmışlar. Bir de freedos nasıl oluyor anlamadım, Windows gibi baslat menüsü olmayacak mı ben bilgisayarı nasıl kullanacağım direk Windows mu yüklemem lazım bilgisayar gelince? 5000tl tasarımcı bilgisayarı arıyorum bu arada.
Direk monster abra alayım diyorum ya da şunlardan biri. Dell Inspiron 3593 FB65F8256C Notebook
Freedos pc de işletim sistemi yok gibi bişey genelde linux tabanlı işletim sistemi kullancak kişiler tercih eder ve w10 kurabilirsin 300-400 de lisansa verirsin sıkıntı çıkmaz birde işlemcisi ve ramleri yüksek bir pc öneririm.
Freedos pc de işletim sistemi yok gibi bişey genelde linux tabanlı işletim sistemi kullancak kişiler tercih eder ve w10 kurabilirsin 300-400 de lisansa verirsin sıkıntı çıkmaz birde işlemcisi ve ramleri yüksek bir pc öneririm.
Freedos demek işletim sistemi yok demek. istersen windows 10'u kurar ücretsiz deneme sürümü olarak kullanırsın istersen bedava sayılacak rakamlara n11 gibi yerlerden key alırsın yada o parayıda vermez başka çözüm bulursun.
Bilgisayar gelince ilk yapman gereken şey windows ardından sürücüleri kurmak olacak başka türkü kullanamazsın. En güncel windows 10'u windows'un sitesinden indireceksin rufus gibi bir program ile flash belleğe yazacaksın bunların hepsini forumda bulabilirsin. Hiç bilmeyen için bile pek zor sayılmayacak şeyler kendin okuyarak yaparsın.