M milanburak Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #1 Bilgisayarımı sıfırlamak isterken "kişisel bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorun oluştu" hatasıyla karşılaştım. Temiz kurulum yapmaya karar verdim ama hali hazırda bir Windows kurulu olduğundan bu işlem yapılır mı emin olamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2024
Bilgisayarımı sıfırlamak isterken "kişisel bilgisayarınız sıfırlanırken bir sorun oluştu" hatasıyla karşılaştım. Temiz kurulum yapmaya karar verdim ama hali hazırda bir Windows kurulu olduğundan bu işlem yapılır mı emin olamadım.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.296 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #2 Format atabilirsin. Artı 0 Eksi
7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.724 Çözümler 8 4 Haziran 2024 #3 Evet olur yapman gereken disk kısmında bicimlendirme yapıp sil yapıp kurmak hataya gelirsek rufus ile mı yazdınız? Artı 0 Eksi
Evet olur yapman gereken disk kısmında bicimlendirme yapıp sil yapıp kurmak hataya gelirsek rufus ile mı yazdınız?
KS KS M milanburak Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #4 726124 dedi: Evet olur yapman gereken disk kısmında bicimlendirme yapıp sil yapıp kurmak hataya gelirsek Rufus ile mı yazdınız? Genişletmek için tıkla... Ben yazmadım kurulum gelmişti Windows Artı 0 Eksi
726124 dedi: Evet olur yapman gereken disk kısmında bicimlendirme yapıp sil yapıp kurmak hataya gelirsek Rufus ile mı yazdınız? Genişletmek için tıkla... Ben yazmadım kurulum gelmişti Windows