Merhaba, FreeDOS PC alınır mı? İşletim sistemi yüklenir mi? İnternette 60-90 TL'ye, güvenemiyorum alacağım PC'ye bir şey olur diye. Sizce alınır mı? Bir zararı olur mu yoksa mağazadan orijinal Windows mu alayım?
Alınır, ben aldım bir mahalle bilgisayarcısına kurdurdum driverlar dahil. 150-200 gibi bir fiyat olması lazım. 3 bin ödemekten iyidir.Merhaba, FreeDOS PC alınır mı? İşletim sistemi yüklenir mi? İnternette 60-90 TL'ye, güvenemiyorum alacağım PC'ye bir şey olur diye. Sizce alınır mı? Bir zararı olur mu yoksa mağazadan orijinal Windows mu alayım?
2 RAM 1 SSD ediyor. Az para da değil. Güncelinden desen yine 2 RAM ediyor.Ben şahsen FreeDOS taraftarıyım. Yaklaşık 3bin TL fark oluyor lisanslı modelle aralarında. 3bin TL ile ekstra RAM ve SSD alır takarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.