hdoman Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Telefonumu USB bellek gibi kullanabilir miyim? Elimde eski bir laptop var ondan Windows 10 yükleyebilirim ama elimde USB bellek yok ve köydeyim satın alamıyorum da ne yapmalıyım?
Telefonumu USB bellek gibi kullanabilir miyim? Elimde eski bir laptop var ondan Windows 10 yükleyebilirim ama elimde USB bellek yok ve köydeyim satın alamıyorum da ne yapmalıyım?
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 28 Kasım 2023 #2 Laptopun içinde hiç işletim sistemi yok mu?
hdoman Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #3 xResk dedi: Laptopun içinde hiç işletim sistemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır laptop Windows 7 Dayımın PC'si ise FreeDOS telefon yardımıyla Windows 10 kurabilir miyim?
xResk dedi: Laptopun içinde hiç işletim sistemi yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır laptop Windows 7 Dayımın PC'si ise FreeDOS telefon yardımıyla Windows 10 kurabilir miyim?
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Kasım 2023 #4 USB bellek olmadan kuramazsınız. Bir yerden temin etme şansınız yok mu?
Metro1234 Decipat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 1.270 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp g6 ProBook Samsung Galaxy J7 Prime Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #5 hdoman dedi: Hayır laptop Windows 7 Dayımın PC'si ise FreeDOS telefon yardımıyla Windows 10 kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Pek sanmam ama hiç mi USB yok ?
hdoman dedi: Hayır laptop Windows 7 Dayımın PC'si ise FreeDOS telefon yardımıyla Windows 10 kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Pek sanmam ama hiç mi USB yok ?
hdoman Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #6 Atahan Kutlu dedi: USB bellek olmadan kuramazsınız. Bir yerden temin etme şansınız yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok Yani telefonu USB gibi kullanamaz mıyım?
Atahan Kutlu dedi: USB bellek olmadan kuramazsınız. Bir yerden temin etme şansınız yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok Yani telefonu USB gibi kullanamaz mıyım?
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Kasım 2023 #7 hdoman dedi: Yok Yani telefonu USB gibi kullanamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını telefona yazdıramayacağınız için yapamazsınız.
hdoman dedi: Yok Yani telefonu USB gibi kullanamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını telefona yazdıramayacağınız için yapamazsınız.
hdoman Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #8 Atahan Kutlu dedi: ISO dosyasını telefona yazdıramayacağınız için yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... peki sağolun
Atahan Kutlu dedi: ISO dosyasını telefona yazdıramayacağınız için yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... peki sağolun
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #9 Telefonla olmaz maalesef en kötü herhangi bir bilgisayar lazım.
hdoman Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #10 Anıl Sancak dedi: Telefonla olmaz maalesef en kötü herhangi bir bilgisayar lazım. Genişletmek için tıkla... Kk 2 PC var birine Windows 10 kurmak istiyorum ama USB bellek yok
Anıl Sancak dedi: Telefonla olmaz maalesef en kötü herhangi bir bilgisayar lazım. Genişletmek için tıkla... Kk 2 PC var birine Windows 10 kurmak istiyorum ama USB bellek yok