kelalex Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 8 16 Haziran 2020 #1 FreeDOS bir laptop aldım Windows 10'u yüklerim kendim dedim ilk denememdi ancak bu hatayla karşılaştım Bazen PC kendini açıyor ancak kapatınca sürekli bu hata geliyor. 1/10 açıyorsa 9/10 bu hata. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri image.jpg 1 MB · Görüntüleme: 64
FreeDOS bir laptop aldım Windows 10'u yüklerim kendim dedim ilk denememdi ancak bu hatayla karşılaştım Bazen PC kendini açıyor ancak kapatınca sürekli bu hata geliyor. 1/10 açıyorsa 9/10 bu hata. Ne yapmam lazım?
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 16 Haziran 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kelalex Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 8 16 Haziran 2020 #3 Bunu izledim defalarca ancak hiçbir şey anlayamadım uygulayamadım.
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 16 Haziran 2020 #4 Sorununuz biraz uğraştırıcı. Bu link'teki ve bu link'teki adımları uygulayın. Ypamazsanız bir bilgisayarcıya götürün.
Sorununuz biraz uğraştırıcı. Bu link'teki ve bu link'teki adımları uygulayın. Ypamazsanız bir bilgisayarcıya götürün.
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 16 Haziran 2020 #5 Valla ben de geçen pcye format attıktan sonra bu hata ile karşılaştım ama sonra hallettim bir şekilde onara basmıştım sanırım tam hatırlayamadım.
Valla ben de geçen pcye format attıktan sonra bu hata ile karşılaştım ama sonra hallettim bir şekilde onara basmıştım sanırım tam hatırlayamadım.