Hocam sadece oyun vb işler için kullanacağım zaten toplasan 2 ay fln kullanabileceğim çok uzun kullanmayacağım ama bu işlerden anlamadığım için soruyorum home ve pro da bir performans yada güncelleme farkı oluyor muOEM alırsan lisans anakarta gömülür tekrar format attığında ürün anahtarım yok desen bile lisans otomatik aktifleşir, anakart değiştirmediğin sürece tekrar key girmene gerek kalmaz. Retail sürekli kullanılabilir. Her formatta aynı keyi girebilirsin. Şahsen oyun ve basit işler için kullanacaksan Home sürümünü tavsiye ederim çünkü Pro adı üstünde profesyonel kullanıcılar için ve daha kapsamlı.
Hocam birde sağlamlisans da iki tane win11 home yazıyor biri win11 home lisans key birde win11 home oem lisans key bu ikisi de aynı fiyat ama farkı ne oluyorOEM alırsan lisans anakarta gömülür tekrar format attığında ürün anahtarım yok desen bile lisans otomatik aktifleşir, anakart değiştirmediğin sürece tekrar key girmene gerek kalmaz. Retail sürekli kullanılabilir. Her formatta aynı keyi girebilirsin. Şahsen oyun ve basit işler için kullanacaksan Home sürümünü tavsiye ederim çünkü Pro adı üstünde profesyonel kullanıcılar için ve daha kapsamlı.
Ek olarak tavsiye ettiğiniz site varımdır google a yazdım ilk çıkan linke bastım sağlamlisans çıktı ama
Son düzenleme: