Freedos PC'ye Windows 11 lisansı alınmalı mı?

Hocam sadece oyun vb işler için kullanacağım zaten toplasan 2 ay fln kullanabileceğim çok uzun kullanmayacağım ama bu işlerden anlamadığım için soruyorum home ve pro da bir performans yada güncelleme farkı oluyor mu

Hocam birde sağlamlisans da iki tane win11 home yazıyor biri win11 home lisans key birde win11 home oem lisans key bu ikisi de aynı fiyat ama farkı ne oluyor
Ek olarak tavsiye ettiğiniz site varımdır google a yazdım ilk çıkan linke bastım sağlamlisans çıktı ama

Son düzenleme:
Farkı ne oluyor
Hocam yazdım ya zaten farkını.

Onun dışında Home ve Pro arasındaki başlıca farklar: Bitlocker yani disk şifreleme özelliği, yerel hesap oluşturabilme, sistem ve kullanıcı politikalarını yönetebilme için GPEdit.msc programı, cihaza başka bir yerden bağlanabilme, yerel sanal makine oluşturma ve çalıştırma, Windows Update for Business gibi farklar var. Yani Home'a göre çok daha karışık ve günlük kullanım için uygun değil. Bu yüzden Home almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…