FreeDOS sistem alınır mı?

Hamed Aljabili

Yoctopat
Daha fazla  
Sistem alacağım ve işletim sistemi sistem ile almali miyim yoksa onsuz alip kendim mi yükleyeyim? Nasıl yükleyeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemine ekstra 5-6 k Vermenize gerek yok kendinizde kurabilirsiniz flash ile

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunları eksiksiz yaparsan kurulum yapabilirsin.

Kendin kurmaya uğraşmak istemiyorsan direkt hazır al ama fiyat farkı olacaktır. O yüzden FreeDOS daha mantıklı artık kurulum yapması falan daha kolaylaştı.

Eğer Windows'tan farklı bir işetim sistemi kullanıcaksanız FreeDOS almanızı öneririm fakat hem uğraşmak istemiyorsanız ve Windows kuracaksanız işletim sistemli alın.

Sistem alacağım ve işletim sistemi sistem ile almali miyim yoksa onsuz alip kendim mi yükleyeyim? Nasıl yükleyeceğim?

Alınır Trendyol'da falan orijinal anahtarlar oluyor onlardan al ucuza 100TL falandı galıba.

Freedos alin. Daha ucuz oluyor obur sistemlere gore. Kurulumu da çok zor değil 30-40 dakikalik bir islem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…