R REEQFROST Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 Yeni kasalı bir PC var. Televizyonda sinyal yok diyor. Kasaya güç ve HDMI kablosunu taktım sadece.
Samet Celep Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #2 HDMI kablosu arzalı olabilir. Yada televizyondan HDMI seçeneğini şeçin hangi slota taktıysanız 1 veya 2. Artı 0 Eksi
HDMI kablosu arzalı olabilir. Yada televizyondan HDMI seçeneğini şeçin hangi slota taktıysanız 1 veya 2.
batflleck Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #3 Windows yüklediniz mi sisteme? Yüklendikten sonra güncelleme gelir ekran kartı ve display(ekran) olarak sonrasında ekrana genelde görüntü gelir. Artı 0 Eksi
Windows yüklediniz mi sisteme? Yüklendikten sonra güncelleme gelir ekran kartı ve display(ekran) olarak sonrasında ekrana genelde görüntü gelir.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.568 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #4 batflleck dedi: Windows yüklediniz mi sisteme? Yüklendikten sonra güncelleme gelir ekran kartı ve display(ekran) olarak sonrasında ekrana genelde görüntü gelir. Genişletmek için tıkla... DOS penceresi gözükmesi lazım, başka bir problem var. Artı 0 Eksi
batflleck dedi: Windows yüklediniz mi sisteme? Yüklendikten sonra güncelleme gelir ekran kartı ve display(ekran) olarak sonrasında ekrana genelde görüntü gelir. Genişletmek için tıkla... DOS penceresi gözükmesi lazım, başka bir problem var.
Fedis the Creator Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 271 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Sistem Özellikleri -AMD Ryzen 5 6600H -NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 -8x8 GB RAM DDR4 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 21 Temmuz 2023 #5 Hocam geçen aynısı başıma geldi prize takınca ilk 2 dakika tık yoktu bana geç geldi sizde nasıl işler bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Hocam geçen aynısı başıma geldi prize takınca ilk 2 dakika tık yoktu bana geç geldi sizde nasıl işler bilmiyorum.
Samet Celep Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #6 batflleck dedi: Windows yüklediniz mi sisteme? Yüklendikten sonra güncelleme gelir ekran kartı ve display(ekran) olarak sonrasında ekrana genelde görüntü gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam FREDOSS diyor BIOS ekranı bile gelmiyor büyük ihtimal görüntü vermiyor. Artı 0 Eksi
batflleck dedi: Windows yüklediniz mi sisteme? Yüklendikten sonra güncelleme gelir ekran kartı ve display(ekran) olarak sonrasında ekrana genelde görüntü gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam FREDOSS diyor BIOS ekranı bile gelmiyor büyük ihtimal görüntü vermiyor.