Buko Derler Genelde Centipat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar yakın zamanda yeni bir sistem almayı düşünüyorum ama işletim sistemleri çok pahalı. Yeni aldığım FreeDOS sisteme nasıl bir çözüm bulabilirim?
Arkadaşlar yakın zamanda yeni bir sistem almayı düşünüyorum ama işletim sistemleri çok pahalı. Yeni aldığım FreeDOS sisteme nasıl bir çözüm bulabilirim?
Çözüm Berrkay 29 Eylül 2020 Windows 10 ISO dosyasını indir. Deneme sürümünü kur, daha sonra OEM key alarak kullanmaya devam edebilirsin. Detaylı rehber için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows 10 ISO dosyasını indir. Deneme sürümünü kur, daha sonra OEM key alarak kullanmaya devam edebilirsin. Detaylı rehber için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #2 Windows 10 ISO dosyasını indir. Deneme sürümünü kur, daha sonra OEM key alarak kullanmaya devam edebilirsin. Detaylı rehber için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Windows 10 ISO dosyasını indir. Deneme sürümünü kur, daha sonra OEM key alarak kullanmaya devam edebilirsin. Detaylı rehber için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Buko Derler Genelde Centipat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #3 Berrkay dedi: Windows 10 ISO dosyasını indir. Deneme sürümünü kur, daha sonra OEM key alarak kullanmaya devam edebilirsin. Detaylı rehber için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Berrkay dedi: Windows 10 ISO dosyasını indir. Deneme sürümünü kur, daha sonra OEM key alarak kullanmaya devam edebilirsin. Detaylı rehber için: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.