Faruk4141 Yoctopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #1 Yeni aldığım FreeDOS bilgisayarı kuramiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2022
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 15 Kasım 2022 #2 Şimdi dostum sana lazım olacak şeyler bir adet flash ve bilgisayar bilgisayarın yoksa internet Kafe'ye git oradan kendin flasha Windows atman lazım her şey bu videoda var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Rufus gerektirmiyor.
Şimdi dostum sana lazım olacak şeyler bir adet flash ve bilgisayar bilgisayarın yoksa internet Kafe'ye git oradan kendin flasha Windows atman lazım her şey bu videoda var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Not: Rufus gerektirmiyor.