U ugurtaskin Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2017 #1 Arkadaşlar Freedos bilgisayara nasıl orjinal Windows 10 Home 64 bit'i kurabiliriz yeni bir bilgisayar alacam. Orijinal olsun istiyorum tesekkurler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2017
Arkadaşlar Freedos bilgisayara nasıl orjinal Windows 10 Home 64 bit'i kurabiliriz yeni bir bilgisayar alacam. Orijinal olsun istiyorum tesekkurler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Mart 2017 #2 FreeDOS Bilgisayara Windows Nasıl Kurulur? Birçok kiÅi geçmiÅte içerisinde hiçbir büyük iÅletim sistemi olmayan bir dizüstü bilgisayar almıÅtır. Bunun yanında, yeni bir dizüstü bilgisayar almak www.technopat.net
FreeDOS Bilgisayara Windows Nasıl Kurulur? Birçok kiÅi geçmiÅte içerisinde hiçbir büyük iÅletim sistemi olmayan bir dizüstü bilgisayar almıÅtır. Bunun yanında, yeni bir dizüstü bilgisayar almak www.technopat.net