Anilxx Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 215 12 Kasım 2022 #1 Selam arkadaşlar, yeni bir sistem aldım ama FreeDOS geldi. Windows 10 nasıl kurabilirim hiçbir bilgim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2022
Selam arkadaşlar, yeni bir sistem aldım ama FreeDOS geldi. Windows 10 nasıl kurabilirim hiçbir bilgim yok.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 12 Kasım 2022 #2 Anilxx dedi: Selam arkadaşlar, yeni bir sistem aldım ama FreeDOS geldi. Windows 10 nasıl kurabilirim hiçbir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anilxx dedi: Selam arkadaşlar, yeni bir sistem aldım ama FreeDOS geldi. Windows 10 nasıl kurabilirim hiçbir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #3 Başka bir bilgisayardan Windows 10 ISO'sunu Rufus ile USB belleğe yazdıracaksın, BIOS menüsündeki boot kısmında o USB belleği 1. sıraya alıp sistemi başlatacaksın, sonra kendi ayarlarına göre kurarsın zaten. Son düzenleme: 12 Kasım 2022
Başka bir bilgisayardan Windows 10 ISO'sunu Rufus ile USB belleğe yazdıracaksın, BIOS menüsündeki boot kısmında o USB belleği 1. sıraya alıp sistemi başlatacaksın, sonra kendi ayarlarına göre kurarsın zaten.