Efe_06 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 338 Yer Ankara 6 Kasım 2024 #1 FreeDOS bilgisayar aldım Vatan'dan kasa. Ben bunu nasıl Windows yapacağım?
Darkphantom Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 147 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #2 Flash lazım rufus ile yazdır kur videolara bakabilirsin internetten.
TheKaan0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.621 Çözümler 4 6 Kasım 2024 #3 USB belleğe Rufus'tan Windows yazdırmanız gerekiyor. YouTube'da tonla video var nasıl yapıldığı ile ilgili.
USB belleğe Rufus'tan Windows yazdırmanız gerekiyor. YouTube'da tonla video var nasıl yapıldığı ile ilgili.
enesbatct Picopat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 Başka bilgisayardan Rufus ile Windows yükleyip vatandan aldığınız kasaya takıp kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Başka bilgisayardan Rufus ile Windows yükleyip vatandan aldığınız kasaya takıp kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.830 Makaleler 2 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 6 Kasım 2024 #5 Efe_06 dedi: FreeDOS bilgisayar aldım Vatan'dan kasa. Ben bunu nasıl Windows yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kısa yoldan yapmak için Ventoy adlı program ile USB'nizi flashlayın. Sonra ISO dosyanızı içine atacaksınız. ISO dosyasını Windows 11 ise Windows 11'i indirin Bağlantıdan indirip atın. Kolay yol Rufus ile ISO'yu flashlayabilirsiniz. Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Buradan indirin indirdiğinizi ISO dosyasını seçip USB üzerine Windows'u flashlayın.
Efe_06 dedi: FreeDOS bilgisayar aldım Vatan'dan kasa. Ben bunu nasıl Windows yapacağım? Genişletmek için tıkla... Kısa yoldan yapmak için Ventoy adlı program ile USB'nizi flashlayın. Sonra ISO dosyanızı içine atacaksınız. ISO dosyasını Windows 11 ise Windows 11'i indirin Bağlantıdan indirip atın. Kolay yol Rufus ile ISO'yu flashlayabilirsiniz. Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Buradan indirin indirdiğinizi ISO dosyasını seçip USB üzerine Windows'u flashlayın.