M.Sahin Kilopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2016 #1 Arkadaşlar Technopat'ın yapmış olduğu videoyu takip ediyorum fakat sürekli biosa geri dönüyor boot menü açılmıyor. 8.1 UEFI kurulum yapmak istiyorum.
Arkadaşlar Technopat'ın yapmış olduğu videoyu takip ediyorum fakat sürekli biosa geri dönüyor boot menü açılmıyor. 8.1 UEFI kurulum yapmak istiyorum.
DayleFusion Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2016 #2 Flash belleğine doğru şekilde Windows yüklediğine eminsin değil mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2016
Reberk Hectopat Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 54 Yer izmir menderes Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek bilgisayar ve yazılımlarla uğrasıyorum :D 23 Eylül 2016 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan format USB'si hazırlayabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi de Windows'u UEFI olarak kurabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2016
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan format USB'si hazırlayabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi de Windows'u UEFI olarak kurabilirsin.