EnesGelir Hectopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 4 10 Nisan 2018 #1 Merhaba arkadaşlar ; İnternet üzerinden yeni bir hazır sistem aldım. Bilgisayar Freedos olarak geldi. Flash bellek ile Windows'u kurmak istiyorum fakat hiçbir bilgim yok. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar ; İnternet üzerinden yeni bir hazır sistem aldım. Bilgisayar Freedos olarak geldi. Flash bellek ile Windows'u kurmak istiyorum fakat hiçbir bilgim yok. Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 10 Nisan 2018 #2 Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS EnesGelir Hectopat Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 4 10 Nisan 2018 #3 Bu işlerden anlamam da ISO dosyasını hazırlarken Ali Güngör USB seçeneğini seçmemiş. Ben USB için nasıl ISO dosyası hazırlayacağım? Artı 0 Eksi
Bu işlerden anlamam da ISO dosyasını hazırlarken Ali Güngör USB seçeneğini seçmemiş. Ben USB için nasıl ISO dosyası hazırlayacağım?
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 10 Nisan 2018 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et