P PoseidoN_T Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #1 Öncelikle merhaba, yeni bir masaüstü PC topladım. Windows 10 USB'si oluşturdum ancak PC'yi nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? (Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum) Sistem: AMD R5 3500X, Gigabyte S2H anakart, G.Skill Ripjaws 2x8 3200MHz RAM, MSI RTX 2060 Gaming Z, Kingston A2000 500 GB SSD, Thermaltake Versa J23 TG kasa, ASUS TUF Gaming VG24V. Yardımcı olursanız çok sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2020
Öncelikle merhaba, yeni bir masaüstü PC topladım. Windows 10 USB'si oluşturdum ancak PC'yi nasıl kuracağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? (Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum) Sistem: AMD R5 3500X, Gigabyte S2H anakart, G.Skill Ripjaws 2x8 3200MHz RAM, MSI RTX 2060 Gaming Z, Kingston A2000 500 GB SSD, Thermaltake Versa J23 TG kasa, ASUS TUF Gaming VG24V. Yardımcı olursanız çok sevinirim
ForexX1554 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 265 Çözümler 2 1 Aralık 2020 #2 İlk öncelikle oyun oynuyorsan Home sürümü kurman daha mantıklı olur. Bir de şu 2 videoyu izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - YouTube BIOS ve boot menüsü için tuşlar. Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı | Technopat Sosyal
İlk öncelikle oyun oynuyorsan Home sürümü kurman daha mantıklı olur. Bir de şu 2 videoyu izle. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - YouTube BIOS ve boot menüsü için tuşlar. Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı | Technopat Sosyal
P PoseidoN_T Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #3 @ForexX1554 peki Pro biraz daha hızlı değil mi? AutoCAD gibi programlardan çizimde yapacağım amacım tek oyun değil. Çok teşekkür ederim
@ForexX1554 peki Pro biraz daha hızlı değil mi? AutoCAD gibi programlardan çizimde yapacağım amacım tek oyun değil. Çok teşekkür ederim
ForexX1554 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 265 Çözümler 2 1 Aralık 2020 #4 PoseidoN_T dedi: @ForexX1554 peki Pro biraz daha hızlı değil mi? AutoCAD gibi programlardan çizimde yapacağım amacım tek oyun değil. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aradaki hızı fark etmessin. Kullanım amaçları. Home: Normal kullanım içindir. Pro: Profesyoneller içindir. Enterprise: İş kullanımı içindir. Education: Öğrenciler içindir. Not: Ben böyle biliyorum.
PoseidoN_T dedi: @ForexX1554 peki Pro biraz daha hızlı değil mi? AutoCAD gibi programlardan çizimde yapacağım amacım tek oyun değil. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aradaki hızı fark etmessin. Kullanım amaçları. Home: Normal kullanım içindir. Pro: Profesyoneller içindir. Enterprise: İş kullanımı içindir. Education: Öğrenciler içindir. Not: Ben böyle biliyorum.
P PoseidoN_T Centipat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #5 ForexX1554 dedi: Aradaki hızı fark etmessin. Kullanım amaçları. Home: Normal kullanım içindir. Pro: Profesyoneller içindir(editörler vs.). Enterprise: İş kullanımı içindir. Education: Öğrenciler içindir. Not: Ben böyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim
ForexX1554 dedi: Aradaki hızı fark etmessin. Kullanım amaçları. Home: Normal kullanım içindir. Pro: Profesyoneller içindir(editörler vs.). Enterprise: İş kullanımı içindir. Education: Öğrenciler içindir. Not: Ben böyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim