FreeDOS sisteme Windows 11 kurulamıyor

iskar

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde bulunan eski PC için SSD disk aldım. Ancak ne yaptıysam bir türlü Windows 11'i kurmayı başaramadım. Windows 11 ISO dosyasını Rufus ile flash belleğe yazdırdım. BIOS hiçbir şekilde USB belleği görüp başlatamadım. Sonrasında Rufus'tan yeni aldığım boş SSD diske ve flash belleğe bu sefer FreeDOS seçerek ISO dosyasını yazdırdım. Yine USB'yi görmedi. Ancak SSD diski gördü. Bu sefer de görselde paylaştığım komut ekranı geldi. Sorunun çözümü konusunda yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_6358.jpeg
    541,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_6357.jpeg
    170,5 KB · Görüntüleme: 41
herkese yardımları için teşekkür ederim. Maalesef hiç bir şekilde yüklemeyi başaramadım. GPT olarak yükledim MBR olarak yükledim, BIOS seçeneklerini yardımcı olan arkadaşların belirttiği gibi yaptım.... Umudumu kestim artık uğraşmayacağım. Herkese yardımları için tekrardan teşkkürler.

Sıkıntı nedir şu an? USB'yi mi görmüyor? Eğer öyle ise BIOS ayarlarını sıfırla kaydet ve çık. Ardından direkt boot menuye gel gözükür diye düşünüyorum ben de bu şekilde gözüküyordu.

MBR-CSM olarak yazdırman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…