Arkadaşlar, ben bu sistemi aldım vatan bilgisayarın'dan geçen gün.
INTEL I5 12400F-MSI RX 6750 XT 2X 12G-MSI H610M-E-CRUCIAL 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da sistemi nasıl kurulacağına dair videolar izledim. Sanırım önce Windows 11 yüklüyormuşuz onu Rufus ile flasha yüklüyormuşuz. Sonra aldığımız sisteme takıp BIOS tuşu ile BIOS'u açıp kontrolleri yapıp kuruyormuşuz. Technopat'ın videosunda ASUS motherboard ile yapmışlardı. Ve orada Windows 11 dışında motherboardın BIOS'unu da yüklemişlerdi flasha. Ben de motherboardımın güncel BIOS'unu flasha yüklemem gerekiyor mu kurulumu yapmam için? Vatan Bilgisayar'da kasanın montajını yaptırtmıştım, bir sonraki gün aldım kasayı. Daha açmadım kasayı falan önce buradan sormak istedim. Ve Windows kurulumunu yaptıktan sonra CD key alıp Windows'u aktifleştirebiliyoruz değil mi aktifleştirmezsek videodaki gibi kullanmaya devam edersek Windows'u sıkıntı olur mu? Ve videoda ekran kartının vb. şeylerin driverlarını yüklemişlerdi. Benim de o driverları falan yüklemem gerekiyor mu Windows'u kurduktan sonra.