Brkasd** Hectopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar sistem alacağım. İşletim sistemi FreeDos diyor. Araştırdım Windows kurmam gerekliymiş. Fakat zaten kısıtlı olan bütçemle bilgisayarı zor toplarken bir de Windows'a para vermek istemiyorum. Deneme sürümlü Windows kurabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2017
Arkadaşlar sistem alacağım. İşletim sistemi FreeDos diyor. Araştırdım Windows kurmam gerekliymiş. Fakat zaten kısıtlı olan bütçemle bilgisayarı zor toplarken bir de Windows'a para vermek istemiyorum. Deneme sürümlü Windows kurabilir miyim?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2017 #2 Elbette kurabilirsin. Fakat 8.1 devri kapandı. Ben Windows 10 tavsiye ediyorum. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Elbette kurabilirsin. Fakat 8.1 devri kapandı. Ben Windows 10 tavsiye ediyorum. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum