ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.851 Makaleler 3 Çözümler 10 26 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar FreeDOS bilgisayarıma Windows yüklemem gerekiyor. USB falan her şey hazır fakat baslattığımda şöyle bir sonuçla karşılaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2020
Arkadaşlar FreeDOS bilgisayarıma Windows yüklemem gerekiyor. USB falan her şey hazır fakat baslattığımda şöyle bir sonuçla karşılaşıyorum.
K KaanSRZ Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 273 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2020 #2 Sorun muhtemelen hazırladığınız USB'deki dosyalarda, yeniden hazırlamanızı tavsiye ederim.
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 26 Haziran 2020 #3 ftftc_ dedi: Arkadaşlar FreeDOS bilgisayarıma Windows yüklemem gerekiyor. USB falan her şey hazır fakat baslattığımda şöyle bir sonuçla karşılaşıyorum. Eki Görüntüle 601396 Genişletmek için tıkla... Sisteminize Windows 10 kurmuyor gibi gözüküyorsunuz. Hangi işletim sistemini kuruyorsunuz?
ftftc_ dedi: Arkadaşlar FreeDOS bilgisayarıma Windows yüklemem gerekiyor. USB falan her şey hazır fakat baslattığımda şöyle bir sonuçla karşılaşıyorum. Eki Görüntüle 601396 Genişletmek için tıkla... Sisteminize Windows 10 kurmuyor gibi gözüküyorsunuz. Hangi işletim sistemini kuruyorsunuz?