FreeDOS sisteme Windows yüklerken diskte yeni alan açmamak sıkıntı yaratır mı?

388587

Hectopat
RAM
16
SSD veya HDD modeli
512 gb m.2
Ekran kartı
3050 ti
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoya göre kuruyordum. 7. dakika 25. saniyede yapılan diskte yeni bir alan açmayı yapmadım. Yanlışlıklar direkt diski seçip devam et dedim. Sıkıntı yapar mı? Bir de Windows kurarken disk okumadı. Bazı BIOS ayarlarını değiştirdim ve oldu. Windows kurulumu bittikten sonra BIOS ayarlarını fabrika ayarlarına döndürsem sıkıntı olur mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu videoya göre kuruyordum. 7. dakika 25. saniyede yapılan diskte yeni bir alan açmayı yapmadım. Yanlışlıklar direkt diski seçip devam et dedim. Sıkıntı yapar mı? Bir de Windows kurarken disk okumadı. Bazı BIOS ayarlarını değiştirdim ve oldu. Windows kurulumu bittikten sonra BIOS ayarlarını fabrika ayarlarına döndürsem sıkıntı olur mu?

İleri dediğinizde zaten seçili diske otomatik olarak alan açıyor.Sıkıntı olmaz.

Oynadığınız ayarlar Legacy-Uefi seçeneği ise fabrika ayarlarına döndürmeniz sonucu Windows açılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı