FreeDos Sistemin Eksi ve Artıları

Abdullah Şirin

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni nesil dizüstü bilgisayarların çoğu FreeDos işletim sistemiyle geliyor. Hepimiz biliyoruz ki fiyat açısından uygun oluyor ve bu bir satış tekniği. Peki bu bir sorun teşkil eder mi? Ayrıca sadece gidip format attırmak yetiyor mu?

Eksisi freedos olması :) Yani işletim sistemi kurman, sürücü kurman gerekecek. PC'ye ait bir işletim sistemi olmayacak.
Artısı senin de belirttiğin gibi ucuz olması. Bu bir sorun değil. Tabii eğer işletim sistemi kurma, sürücü yükleme gibi işlerden sıkılırsan orası ayrı. 50-60 lira gibi fiyatlara kinguin gibi sitelerdem orijinal windows anahtarı bulabilirsin, bu da aklında bulunsun.

FreeDos PC almak pek mantıklı değil, fakat iyi bir PC kullanıcısı olan için iyi olabilir. Lisans sorunları, güncellemeler, sürücüler tam bir sıkıntı olabiliyor. Sürücülerin bile format sonrası kurulum sırası vardır. En güzeli lisanslı sürüm almaktir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı