FreeDOS USB Windows kurulurken siyah ekran veriyor

jeffstrongman

Zeptopat
Daha fazla  
FreeDOS kasama Windows yüklemem gerekiyor. Mac bilgisayarımdan indirdiğim Windows 10'umu bootable yaparak USB'ye attım ve kasama Windows kurmak istiyorum. Ancak internetteki tüm rehberlerdeki gibi başlatıyorum, ardından UEFI Toshiba transmemory 1.00'yi seçiyorum ancak siyah ekranda press any key to boot from CD or device yazısı karşıma çıkıyor ve ardından boot device menüsüne geri dönüyor.
Nerede yanlış yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeDOS kasama Windows yüklemem gerekiyor. Mac bilgisayarımdan indirdiğim Windows 10'umu bootable yaparak USB'ye attım ve kasama Windows kurmak istiyorum. Ancak internetteki tüm rehberlerdeki gibi başlatıyorum, ardından UEFI Toshiba transmemory 1.00'yi seçiyorum ancak siyah ekranda press any key to boot from CD or device yazısı karşıma çıkıyor ve ardından boot device menüsüne geri dönüyor.
Nerede yanlış yapıyorum?
Hocam tuşa bastığınızda mı geri Boot Device menüsüne atıyor ? Yoksa bastığınızda mı direk atıyor. ? O yazıda bir tuşa basmanız lazım kuruluma gitmek için.

Flash bellegi UEFI olarak doğru ayarladığınızı var sayıyorum.
BIOS'tan ayarlarınız yanlıştır muhtemelen. Modelini yazarsanız doğru ayarları bulabiliriz.

Bu konularda epey acemiyim. Şöyle ki, mac bilgisayarıma windows 10 indirip onu terminal üzerinden bootable hale getirerek usb belleğeme attım. Usb yi kasaya taktığımda windows 10 kurulum kısmına geliyorum ancak sürücü bulunamadı hatası veriyor.
Hata tam olarak bu.
Ekran Resmi 2021-08-17 20.39.48.png

olması gerektiğinden fazla uğraştırdı ve açıkçası yıldım. Sanırım kasayı kucaklayıp bir bilgisayarcıya götürüp w10 yükleteceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı