FreeDOS'a işletim sistemi kurmak

ucerrojda

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben yeni bir bilgisayar aldım ve bu bilgisayarın işletim sistemi yok. İnternetten Windows 11 Pro lisans key aldım fakat neyin nasıl olacağı hakkında bir fikrim yok. Bilgisayarı açtığımda BIOS'ta kaldı adım adım ne yapacağımı anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeterince bağlantı sunulmuş. FreeDOS gelen bazı cihazlar depolamayı görmeyebilir onu belirtmek isterim.

Çok teşekkürler, deneyeceğim.

Hocam aldığınız lisans anahtarınız dursun üstte atılan rehberlerden Format USB'sini hazırlayın Kurulum kısmında lisans anahtarınızı girin ve Kurulum işlemlerine devam edin Microsoft hesabınız yoksa kurmanızı öneririm çünkü Lisans anahtarınız Microsoft hesabınıza bağlanıyor.

Çok teşekkürler.

Çok teşekkürler.

Olası bir durumda format sonrası hesabınızı girmenize rağmen etinleştirme olmazsa Lisansınızı kaybetmeyin bir yere kaydedin. Mail adresinizden ulaşabileceğiniz farklı bir yere taşıyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…